Seguretat i Salut

Treballem dia a dia en la nostra cultura de seguretat laboral i salut

Per a Mitie Integra, és molt important crear entorns de treball segurs en els quals oferim la màxima seguretat laboral a tots els empleats, clients i usuaris de les instal·lacions en les quals operem.

Comptem amb una política certificada en matèria de qualitat, mesures de seguretat i salut a la feina i cura del medi ambient, que estableix uns protocols de treball per garantir la seguretat en tot moment. Per Mitie Integra, les persones amb qui treballem són el més important.

Seguretat i salut laboral. Què és seguretat a la feina amb Mitie Integra?

El nostre objectiu és eliminar del tot els accidents laborables. Com a mesura de prevenció laboral, hem creat la nostra cultura de “Zero Accidents” juntament amb una forta aposta per la seguretat i la salut a la feina. Tot això amb la garantia del nostre programa de seguretat conductual, a través del qual ens comprometem amb la gestió de riscos i la protecció dels actius mitjançant una estructura forta i tancada en matèria de prevenció de riscos laborals. El nostre objectiu és reduir el màxim possible la possibilitat de patir un accident mitjançant la implementació de totes les mesures de seguretat necessàries per crear un ambient laboral 100% segur.

Amb experts al nostre camp, assegurem transparència, responsabilitat i integritat en tot allò que fem.