Homenatge a Montserrat Collado

El passat dia 14 de desembre de 2022 vam tenir el sopar de Nadal de l’empresa i vam aprofitar el moment per a homenatjar la nostra companya Montserrat Collado, pel seu increïble treball de coordinació i persistència, reportant dia rere dia, els informes de la pandèmia pel que fa a aeroports a les autoritats sanitàries.

Montserrat porta ja 6 anys treballant amb nosaltres és una mostra tant de plena inclusión, en la qual no es deixa a ningú enrere i mitjançant la qual es brinden oportunitats a treballadores amb capacitats.Va començar com a auxiliar d’informació i gràcies a l’oportunitat i la formació que li ha brindat l’empresa, ha pogut créixer tant en l’àmbit personal com professional.

Ara se sent molt més segura de si mateixa i sobretot més capacitada. Durant la pandèmia va arribar a gestionar un equip de gairebé 300 persones. La Montse ens comenta que per a ella és “una satisfacció i un orgull veure com els treballadors del seu equip evolucionen des del primer dia i com estan d’agraïts.”

L’acompanya en la foto el nostre director general, el Senyor José Luis García Hurtado (esquerra) i el director de Grans Comptes i Regió del Nord i l’Est d’Espanya, el Senyor Oscar García (dreta).