Mitie Integra celebra el Dia Internacional de la Discapacitat amb l’obertura d’una nova oficina a Catalunya

  • El dia 3 de desembre marca el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, per la qual cosa Mitie Integra s’enorgulleix de presentar l’obertura de la nova oficina a Gavà.

A Mitie Integra volem Integrar

La nostra agenda està formada per diversos valors com la sostenibilitat, seguretat i progrés tecnològic, però avui volem destacar la diversitat que amb tant interès ens esforcem a aconseguir. A Mitie Integra volem crear un espai de treball còmode i garantir oportunitats iguals per a les persones, sense importar les circumstàncies en què aquestes puguin estar. Entre aquestes trobem els protagonistes d’aquest 3 de desembre: persones amb discapacitat.

Servei d’Ajust Personal i Social (SAPS)

També comptem amb el SAPS, un equip de tècnics i monitors dedicat a assistir amb qualsevol problema que pugui sorgir als treballadors amb discapacitat. Aquest servei dʻajust compta amb titulats en matèries com psicologia, educació i treball social i persones amb titulacions relacionades amb lʻàmbit dʻintegració social. S’encarreguen de possibles adaptacions del lloc de treball a les persones, prestar atenció psicosocial, assistència en la gestió de documentació i de mantenir un seguiment del treballador durant el seu període contractual al CEE.

Alguns dels nostres èxits

El nostre projecte d’integració ha incorporat personal a molts clients i ens agradaria destacar alguns d’aquests casos:

  • Un conveni amb Creu Roja de Castelldefels permet prestar formació per a neteja d’aeronaus a l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona – El Prat, a través dels cursos específics que cada any s’imparteixen per poder obrir la porta a les persones a aquesta feina. Aquest conveni s’emmarca en el projecte Social i de Sostenibilitat que Mitie Integra ha estat desenvolupant i pel qual seguim apostant avui dia.
  • Fins aquest any, hem prestat per tota la comunitat catalana el servei de la venda de bitllets de Renfe a càrrec, en bona part, de treballadors amb algun tipus de discapacitat. El servei ha estat objecte de reconeixement com a exemple de projecte Inclusiu, i ens alegrem haver pogut donar l’oportunitat de treballar amb Renfe a centenars de persones.
  • Col·laborant amb el Museu Nacional d’Art de Catalunya, Mitie Integra treballa per continuar integrant persones amb diversitat funcional, aquesta vegada encarregant-nos de mantenir aquest emblemàtic centre pulcre per garantir la seguretat dels seus visitants i empleats en aquests temps de pandèmia.
  • El darrer cas que volíem destacar és el de AENA. Els serveis d’assistència al control de passaports a l’aeroport de Barcelona han donat l’oportunitat d’incorporar-se al mercat laboral un col·lectiu important de persones amb discapacitat.

No tot és treballar, i per això des de Mitie Integra també ens esforcem per oferir activitats com xerrades informatives, campanyes de conscienciació com “Plantem cara al Virus”, diversos tallers com “Millora el teu Curriculum” o “Calma i Silenci”, donem informació i assessorament, i accions socials i voluntariats.

Una mirada endavant

Des de Mitie Integra seguirem esforçant-nos per continuar integrant les persones amb discapacitat en llocs adaptats a les seves necessitats i intentant incorporar al mercat laboral ordinari tots els empleats possibles.

Celebrant el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat i alhora la inauguració de la nova oficina del Centre Especial d’Ocupació Mitie Integra a Catalunya, hem organitzat un esdeveniment de presentació el dia 2 de desembre. Sempre busquem expandir el nostre abast d’actuació, per tant, per a Mitie Integra, l’obertura d’aquesta nova oficina és només una progressió natural de la nostra activitat.

Aquest projecte demostra el compromís que Mitie Integra té per la diversitat i garantir la integració de les persones que necessiten un suport addicional per poder formar part del que els altres donem per fet.